Καλλονή: Πήρε Περόνε και Ποντάνι

Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2013 20:47
UPD:20:54
ICON PRESS /ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο αργεντινός επιθετικός Εμάνουελ Περόνε, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια ενίσχυσε τον Αστέρα Τρίπολης, εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας της Λέσβου (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Σε άλλες δύο μεταγραφές προχώρησε η Καλλονή, προκειμένου να ενισχύσει το αριστερό άκρο της αμυντικής-μεσαίας γραμμής και της επίθεσής της.

Αρχικά, το συγκρότημα από τη Λέσβο ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσέχου Γιακούμπ Ποντάνι, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ και αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Σπάρτα Πράγας. 

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τσέχο ποδοσφαιριστή Jakub Podany, με τη μορφή δανεισμού από την Σπάρτα Πράγας. Γεννημένος στις 15 Ιουνίου του 1987 ο Jakub Podany αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ», αναφέρει η ανακοίνωση.

Λίγο αργότερα ακολούθησε η επισημοποίηση της συνεργασίας και με τον έμπειρο Αργεντινό επιθετικό Εμάνουελ Περόνε, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια ενίσχυσε τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Emanuel Perrone. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι γεννημένος στις 14 Ιανουαρίου του 1983 και τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους φορούσε τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις