Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τον Ντομίνγκεζ

Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2013 15:14
UPD:15:34
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ
A- A A+

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε επίσημα το νέο μεταγραφικό απόκτημά της, τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Τσόρι Ντομίνγκεζ που θα ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» για τα προσεχή δύο έτη.

Τον Ντομίνγκεζ παρουσίασε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο παίκτης αποτελούσε την πρώτη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση. «Είναι πολύ σημαντικό που ένας ποδοσφαιριστής με την καριέρα του Τσόρι επιλέγει να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον Ολυμπιακό. Ό,τι χρειάζεται, έχει γίνει και θα γίνει. Δεν μπορεί κάθε μέρα να παρουσιάζονται καινούρια ονόματα», δήλωσε ο κ. Βρέντζος με αναφορά στη μεταγραφική «ονοματολογία» που έχει να κάνει με τον πρωταθλητή Ελλάδας .

YOUTUBE/OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL
Ολυμπιακός: Η παρουσίαση του Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε το μεσημέρι της Τετάρτης 03/07 τον Αλεχάντρο Νταμιάν Ντομίνγκεζ, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Είμαι χαρούμενος κι ευγνώμων για την προσπάθεια που έγινε. Ακόμα μια φορά θέλω να πω πως είμαι ευτυχισμένος και ένα επιπλέον κίνητρο είναι πως θα φορώ τα ίδια χρώματα με τις προηγούμενες ομάδες μου για να δώσω το κάτι παραπάνω και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι», ήταν η αρχική τοποθέτηση του ποδοσφαιριστή.

«Αποφάσισα να έρθω στον Ολυμπιακό γιατί είναι μεγάλος σύλλογος και αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Γι' αυτό ήρθα κι εγώ εδώ, για να δώσω το καλύτερο και να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Θέλω μέσω του αγωνιστικού χώρου να ανταποδώσω την αγάπη και τη χαρά που λαμβάνω από την πρώτη στιγμή που ήρθα», αιτιολόγησε την απόφασή του.

ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο Ντομίνγκεζ επιβεβαίωσε πως είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες, όπως για παράδειγμα η Μάλαγα, αλλά και ότι είχε ενδιαφερθεί γι' αυτόν ο ΠΑΟΚ.

Ο Ντομίνγκεζ επιβεβαίωσε πως είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες, όπως για παράδειγμα η Μάλαγα, αλλά και ότι είχε ενδιαφερθεί γι' αυτόν ο ΠΑΟΚ. «Από την αρχή ήθελα Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη ομάδα, παλεύει πάντα για τις πρώτες θέσεις και αυτό είναι που μου αρέσει: να διεκδικώ πάντα τις πρώτες θέσεις. Καμία στιγμή δεν είχα αμφιβολία να έρθω στον Ολυμπιακό, κυρίως γι' αυτό που εκπροσωπεί η ιστορία του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός.

YOUTUBE/OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ φωτογραφήθηκε στο κέντρο του γηπέδου με τα «χρώματα» του Ολυμπιακού και αμέσως μετά επισκέφτηκε την αίθουσα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.

Ο Αργεντινός άσος διευκρίνισε ότι είχε επαφή με την πειραϊκή ομάδα εδώ και αρκετό καιρό, πως η παρουσία του Μίτσελ ήταν σημαντική παράμετρος στην τελική επιλογή του και δήλωσε έτοιμος να αναλάβει ηγετικό ρόλο, αν αυτό του ζητηθεί, ενώ ευχήθηκε να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει ο Ολυμπιακός στην επιλογή ποδοσφαιριστών από την Αργεντινή.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις