Αναχώρησε για Αυστρία ο ΠΑΟΚ

Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2013 13:18
UPD:13:22
MotionTeam
A- A A+

Στην Αυστρία θα «χτιστεί» ο ΠΑΟΚ της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την αποστολή του «Δικέφαλου» να αναχωρεί για τη χώρα της κεντρικής Ευρώπης το μεσημέρι, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Το μακεδονικό συγκρότημα, που θα καταλύσει στο αθλητικό κέντρο του Λέονμπεκ, αποτελείται από  28 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναμένεται να «στενάξουν» υπό τις προσταγές του απαιτητικού Χούουμπ Στέφενς.

YOUTUBE/PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη και άφιξη στο Leoben

Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε στα ΜΜΕ πριν την αναχώρηση, υπογραμμίζοντας πόσο σημαντικό είναι το κομμάτι της προετοιμασίας για ολόκληρη τη χρονιά που ακολουθεί.

«Είναι σημαντικό το στάδιο της προετοιμασίας και πρέπει αν γίνεται να το ευχαριστηθούμε κιόλας. Όσο ήμουν σε ομάδες της Γερμανίας και της Ολλανδίας το επισκεπτόμασταν για 7-8 μέρες. Τώρα είναι διαφορετικά και για μένα. Πρέπει να πάμε εκεί, να δουλέψουμε σκληρά και να χτίσουμε μια καλή ομάδα», είπε.

«Προτεραιότητά μου είναι να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα, με τους παίκτες που ήδη μας ανήκουν. Είσαι χαρούμενος όταν προστίθεται ποιότητα στη ομάδα σου αλλά μπορούμε να κάνουμε πολλά και τους υπάρχοντες παίκτες», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τον αριθμό των μεταγραφών που χρειάζεται, απάντησε: «Ξέρω ότι έχουμε 24 παίκτες συν 4 τερματοφύλακες και νομίζω ότι είναι αρκετοί, γιατί μπορούν να παίξουν μόνο 11. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες που έχω. Το ρόστερ με 28 παίκτες είναι αρκετά μεγάλο. Θα προσπαθήσουμε να τους φέρουμε το συντομότερο δυνατό σε υψηλό επίπεδο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις