Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 11 Μαρτίου 2003 07:01
A- A A+

Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών μικρής διάρκειας, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 0 έως 11 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 15 βαθμούς και στα νησιά από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροι και το πρωί στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί που αργότερα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπονται τοπικές νεφώσεις που στα βόρεια και τα ανατολικά θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, μέτριοι και τοπικά στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις, που το πρωΐ θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή