Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Σίμονς

Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2013 20:26
UPD:20:45
EPA/LARRY W. SMITH

«Θα κάνω τη βρώμικη δουλειά και δεν έχω κανένα πρόβλημα να... λερωθώ. Αυτό που έκανε φέτος ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα ήταν κάτι το φανταστικό» δήλωσε ο Σέντρικ Σίμονς (δεξιά).

A- A A+

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ (με βουλγαρικό διαβατήριο) Σέντρικ Σίμονς, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Σίμονς, που είναι γνωστός στο φίλαθλο κοινό της χώρας από τη θητεία του στην Καβάλα και αγωνίστηκε πέρυσι στο ιταλικό πρωτάθλημα με την Μπρίντιζι, έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως αθλητής του Ολυμπιακού στην ιστοσελίδα της πειραϊκής ομάδας.

«Πάντα ήθελα να παίξω στην Ευρωλίγκα, ήθελα να κάνω αυτό το βήμα. Είναι ό,τι καλύτερο για την καριέρα μου και για την οικογένειά μου. Φεύγω από μια καλή ομάδα για να πάω στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Τί άλλο καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί;», αναρωτήθηκε.

«Θα παίξω σκληρή άμυνα. Θα κάνω τάπες και θα μαζέψω ριμπάουντ. Κυρίως θα κάνω πιο εύκολη τη ζωή των συμπαικτών μου με κάποια σκριν. Θα κάνω τη βρώμικη δουλειά και δεν έχω κανένα πρόβλημα να... λερωθώ. Αυτό που έκανε φέτος ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα ήταν κάτι το φανταστικό. Το να το κάνει και πάλι θα είναι κάτι το εξωπραγματικό. Για μένα ο πρώτος στόχος θα είναι η κορυφή στην Ελλάδα. Χάθηκε φέτος, αλλά θα επιστρέψουμε...», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις