Τρίτη η Ιταλία στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών

Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013 21:58
UPD:22:22
REUTERS/IVAN ALVARADO

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο ιταλός τερματοφύλακας Τζιανλουίτζι Μπουφόν ο οποίος έπιασε τρία πέναλτι (στη φωτογραφία αποκρούει το τελευταίο πέναλτι της Ουρουγουάης).

A- A A+

Την τρίτη θέση στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών κατάκτησε η Ιταλία, η οποία επικράτησε με 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι της Ουρουγουάης.

Σε...θρίλερ μετατράπηκε ο «μικρός τελικός» της διοργάνωσης που διεξάγεται στη Βραζιλία και ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Δευτέρας με το μεγάλο τελικό ανάμεσα στην «οικοδέσποινα» και την Ισπανία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της «σκουάντρα ατζούρα» ήταν ο γκολκίπερ, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος με τρεις επεμβάσεις στη «ρώσικη ρουλέτα» ήταν αυτός που συνέβαλλε τα μέγιστα για να πάρει η ομάδα του τη νίκη. 

REUTERS/IVAN ALVARADO

Οι Λεονάρντο Μπονούτσι, Στεφάν Ελ Σαράουι, Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο και Αντόνιο Καντρέβα (Α-Δ) πανηγυρίζουν την 3η θέση της «σκουάντρα ατζούρα».

Οι Ιταλοί προηγήθηκαν δύο φορές με τους Αστόρι (24`) και Ντιαμάντι (73`), αλλά ο σούπερ σταρ της «αλμπισελέστε», Εντινσον Καβάνι,«απάντησε» ισάριθμες φορές (53΄, 78΄).

Από το 110΄  της παράτασης η Ιταλία αγωνιζόταν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μοντολίβο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις