Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2003 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στις Κυκλάδες και στην Κρήτη θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 0 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά από 5 έως 19 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη, στο Βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές, χιόνια στα ορεινά και τη νύχτα πιθανόν σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια ισχυροί. Το βράδυ στα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βόρειους μέτριους μέχρι ισχυρούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή