Ευρωλίγκα: «Έπεσε» η ποινή του Παναθηναϊκού

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013 20:54
UPD:20:56
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι «πράσινοι» είχαν τιμωρηθεί παραδειγματικά για τα όσα είχαν συμβεί στο ΟΑΚΑ στα παιχνίδια των πλέι οφ με τη Μπαρτσελόνα.

A- A A+

Δικαιώθηκε ο Παναθηναϊκός στην έφεση που είχε καταθέσει κατά της ποινής που του επιβλήθηκε πρωτόδικα από τον αθλητικό δικαστή της Ευρωλίγκας και από τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών μετατράπηκε σε μία.

Οι «πράσινοι» είχαν τιμωρηθεί παραδειγματικά για τα όσα είχαν συμβεί στο ΟΑΚΑ στα παιχνίδια των πλέι οφ με τη Μπαρτσελόνα, ωστόσο, προσέφυγαν στην επιτροπή εφέσεων της διοργανώτριας αρχής και δικαιώθηκαν. Σημαντικό ρόλο σε αυτό φέρεται να έπαιξε και η αλλαγή στάσης που επέδειξε η διοίκηση του «τριφυλλιού» που απέφερε την εξομάλυνση των σχέσεών της με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου.

Μετά τη σημερινή εξέλιξη οι «πράσινοι» θα παίξουν χωρίς κόσμο μόνο στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της επόμενης σεζόν, ωστόσο, το πρόστιμο των 40.000 ευρώ που τους είχε επιβληθεί πρωτόδικα διατηρήθηκε. 

Στη δεύτερη έφεση που είχε κάνει ο Παναθηναϊκός για την ποινή των 9.000 ευρώ, όσον αφορά τα γεγονότα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας, δεν υπήρξε καμία...έκπτωση η ελληνική ομάδα καλείται να πληρώσει εξ' ολοκλήρου το ποσό. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις