Εθνική Νέων: «Σφραγίζει» το εισιτήριο

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013 01:19
UPD:04/10/2019 15:48
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ
A- A A+

Νίκη ή ισοπαλία για να προκριθεί στους «16» του παγκοσμίου κυπέλλου U20, που διεξάγεται στην Τουρκία, θα επιδιώξει σήμερα το απόγευμα στις 6 η εθνική ομάδα Νέων κόντρα στην Παραγουάη.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκεται «αγκαλιά» με το εισιτήριο για τη συνέχεια της κορυφαίας διοργάνωσης, αρκεί να μην χάσει στο ντέρμπι του 4ου ομίλου. Ακόμη, όμως, και σε τέτοια περίπτωση είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην επόμενη φάση, με την προϋπόθεση  να μην υπάρξει νικητής στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, ανάμεσα στο Μεξικό και το Μάλι, καθώς στους 16 θα περάσουν και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες από τους 6 συνολικά ομίλους.

Στο Τραμπζόν θα διεξαχθεί το μεγάλο ματς, καθώς Ελλάδα και Παραγουάη μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές της πρώτης φάσης ισοβαθμούν με 4 βαθμούς στην κορυφή, έχοντας μέχρι τώρα από μία ήττα και μία ισοπαλία η καθεμία. Μία ισοπαλία σήμερα τους αρκεί για να περάσουν στην επόμενη φάση, άσχετα με το τι θα γίνει στο Γκαζιάντεπ.

Πλήρης αναμένεται να παραταχθεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, καθώς όπως ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσάνας οι Σταφυλίδης και Κωνσταντινίδης έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τους και είναι ετοιμοπόλεμοι.
«Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι καλύτερο για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Έχουμε τέσσερις βαθμούς και το πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων μας και τη χρυσή ευκαιρία να προκριθούμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο εθνικός προπονητής στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μπακαρί Γκασάμα από τη Γκάμπια με βοηθούς τους Ανγκεσόμ Ογκμπαμαριάμ (Ερυθραία) και Φελισιέν Καμπαντά (Ρουάντα).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις