Ευ. Βενιζέλος: Μαραθώνιος που χρειάζεται τη συνεργασία όλων

Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013 16:30
UPD:17:29
FOSPHOTOS/Alexandros Katsis

Ευ. Βενιζέλος, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: «Θέλουμε να πετύχει η κυβέρνηση για να πετύχει η χώρα και να δικαιωθούν οι προσπάθειές μας και οι θυσίες των πολιτών».

A- A A+

«προσπάθεια στην οποία συμμετέχουμε δεν είναι κατοστάρι αλλά μαραθώνιος που χρειάζεται την καλύτερη συνεργασία όλων» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη συνάντηση που είχε με τα στελέχη του κόμματος που συμμετέχουν στην κυβέρνηση. 

Όπως έγινε γνωστό από πηγές της Ιπποπράτους, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε από τους υπουργούς να μην αιφνιδιάζουν, σημειώνοντας μάλιστα πως περιμένει αυτό να γίνει σεβαστό από όλους. 

Τόνισε ακόμη, πως «θέλουμε να πετύχει η κυβέρνηση για να πετύχει η χώρα και να δικαιωθούν οι προσπάθειές μας και οι θυσίες των πολιτών».

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, κατά τη συνάντηση επισημάνθηκε πως το ζητούμενο είναι η «προληπτική και έγκαιρη» συνεργασία σε όλα τα θέματα και, στο ίδιο πλαίσιο, ότι παρά τις διαφορές που υπάρχουν, πρέπει να υπάρχουν συγκλίσεις.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα τοποθετήθηκε στη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και του υπουργού Εξωτερικών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή