Ανεξάρτητοι Έλληνες: Σκόπιμη παραποίηση των δηλώσεών του καταγγέλλει ο Β. Καπερνάρος

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 10:34
UPD:10:37
FOSPHOTOS/PANAYIOTIS TZAMAROS

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Βασίλης Καπερνάρος.

A- A A+

Για σκόπιμη παραποίηση των δηλώσεών του σχετικά με το ενδεχόμενο  συνεργασίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων με άλλες πολιτικές δυνάμεις, έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Βασίλης Καπερνάρος. «Δεν συνεργαζόμαστε ποτέ με αντιλήψεις Ρεπούση», παρατήρησε χαρακτηριστικά.

Όπως κατήγγειλε ο κ. Καπερνάρος,  παρά τις διευκρινήσεις, τόσο από τον ίδιο, όσο και του Πάνου Καμμένου, η δήλωσή του περί σχηματισμών και συνεργασιών σε ραδιόφωνο του Βόλου «εξακολουθεί σκοπίμως και επανειλημμένα να παραποιείται από διάφορα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».

«Δεν μπορώ παρά να συμπεράνω ότι κάποιοι έχουν όφελος από την εν λόγω παραποίηση ή ακόμα χειρότερα δεν σέβονται τον εαυτό τους και το δημοσιογραφικό τους λειτούργημα εμμένοντας να δημοσιοποιούν ψευδείς τίτλους και ανύπαρκτες δηλώσεις», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Άλλωστε, συμπλήρωσε, δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγα 24ωρα από δήλωσή του για το θέμα στο ρ/σ Real FM, με την οποία ξεκαθάρισε πως «δεν συνεργαζόμαστε ποτέ με αντιλήψεις Ρεπούση».

«Κύριοι εκτίθεστε, διότι το ηχητικό της συνέντευξής μου αποδεικνύει την δημοσιογραφική σας ανεπάρκεια», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Καπερνάρος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή