Ισοπαλία-«μισή» πρόκριση για την Ελλάδα με Μάλι

Η Εθνική είχε δοκάρι στο 58΄ με τον Μπουχαλάκη
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013 23:09
UPD:23:33
ΕΠΟ
A- A A+

Ένα βήμα πριν την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων βρίσκεται η Εθνική ομάδα, μετά την ισοπαλία (0-0) με το Μάλι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, στον Δ΄ όμιλο.

Η «γαλανόλευκη» ομάδα έφτασε στους 4 βαθμούς και συγκατοικεί στην πρώτη θέση με την Παραγουάη, που επιβλήθηκε του Μεξικού με 1-0 στο ντέρμπι των Λατίνων. Η Εθνική έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για τη νίκη και την πρόκριση από σήμερα, όταν στο 58ο λεπτό ο Μπουχαλάκης «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι σε κενή εστία.

Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από γενική μετριότητα, με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικές και απρόθυμες να ανοιχτούν επιθετικά.

Η καλύτερη ευκαιρία σε αυτό το διάστημα ανήκε τους Αφρικανούς, που στο 30΄ είχαν μια καλή στιγμή όταν ο Σαμάκ σέντραρε από δεξιά και η μπάλα έφτασε στον Νιάνε, που πλάσαρε βιαστικά και άστοχα. 

Στην επανάληψη και στο 56ο λεπτό ο Νιάνε και πάλι έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καπίνο, για να ακολουθήσει ύστερα από δύο λεπτά η απίστευτη χαμένη ευκαιρία της Εθνικής με τον Μπουχαλάκη.

Είχε προηγηθεί μια πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια, με τον Κολοβό να συγκλίνει και να περνά κάθετα στον Διαμαντάκο, που με τη σειρά του γύρισε στον Μπουχαλάκη που σχεδόν εξ επαφής σούταρε στο δοκάρι.

Η συνέχεια της αναμέτρησης ήταν αδιάφορη, αφού η Εθνική ούτε κινδύνευσε στην άμυνα, ούτε προβλημάτισε το Μάλι με το επιθετικό παιχνίδι της, με αποτέλεσμα η πρόκριση να κριθεί την προσεχή Παρασκευή, εναντίον της Παραγουάης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις