Κολοβός: «Στόχος μας η πρόκριση στους 16»

Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013 12:53
UPD:17:07
ICON PRESS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο διεθνής μέσος του Πανιωνίου, Δημήτρης Κολοβός

A- A A+

Χαμηλούς τόνους κρατούν στην εθνική ομάδα νέων, μετά τη μεγάλη νίκη επί του Μεξικού, στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στην Τουρκία.

Ο διεθνήςεπιθετικός μέσος του Πανιωνίου, Δημήτρης Κολοβός, με δηλώσεις του στο fifa.com επισήμανε ότι «με μία νίκη δε γίναμε ξαφνικά το φαβορί», ενώ έθεσε ως πρωταρχικό στόχο της ομάδας την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

«Δεν πρέπει να θεωρούμε τους εαυτούς μας φαβορί μόνο και μόνο επειδή καταφέραμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά ο νεαρός παίκτης και πρόσθεσε: «Στόχος όλων μας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση».

Ο σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είπε ακόμη πως «απλά έκανε τη δουλειά μου, που είναι να σκοράρω», ενώ μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο άλλο ματς του ομίλου, Παραγουάη-Μάλι (1-1), παραδέχθηκε πως «...ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εμάς».

Για τη συνέχεια επισήμανε: «Πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα δύο ματς. Ήταν μια καλή αρχή, αλλά πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Δεν αλλάζει ο αρχικός μας προγραμματισμός, που είναι η πρόκριση στους 16. Η νίκη επί του Μεξικού μας δίνει τεράστια ψυχική δύναμη εν όψει του επόμενου αγώνα μας με το Μάλι».

'Οσον αφορά τον προσεχή αντίπαλο της εθνική ομάδας, ο Κολοβός, είπε: «Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία τρέχει πάρα πολύ. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα παλέψουμε για τη νίκη με όλες μας τις δυνάμεις». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις