Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2003 07:01
A- A A+

Παροδικές νεφώσεις προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στη Μακεδονία, τη Θράκη και το Βορειο-Ανατολικό Αιγαίο, με πρόσκαιρες βροχές ή χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της Βορειο-Ανατολικής Ελλάδας. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα Ηπειρωτικά τοπικά θα είναι αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια βόρειοι, βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί και στην υπόλοιπη χώρα δυτικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 1 έως 9 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 15 βαθμούς και στα νησιά απο 9 εως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο, στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθως και σε περιοχές της Ηπείρου, Μακεδονίας και ενδεχομένως σε περιοχές της Θράκης με χαμηλότερο υψόμετρο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στην υπόλοιπη χώρα ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι με τάση ενίσχυσης από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στη δυτική κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή