Πανελλαδικές: Το μεσημέρι οι βαθμολογίες

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013 06:29
UPD:06:35
MotionTeam/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Αναρτώνται σε όλα τα λύκεια της χώρας οι πίνακες με τις βαθμολογίες των υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

A- A A+

Το μεσημέρι αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄ σε όλα τα λύκεια της χώρας.

Μετά τις 13:00 μ.μ. οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α΄ θα ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας και οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων στις αρχές Ιουλίου.

Σήμερα αναρτώνται επίσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.minedu.gov.gr τα πρότυπα των Μηχανογραφικών Δελτίων των ΓΕΛ / ΕΠΑΛ-Β΄ και των ΕΠΑΛ-Α΄, ώστε οι υποψήφιοι να προετοιμάζονται για την ηλεκτρονική υποβολή που πρόκειται να ξεκινήσει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή