Στα ημιτελικά του Συνομοσπονδιών η Ιταλία

Οι «ατζούρι» νίκησαν 4-3 την Ιαπωνία σε αγώνα-διαφήμιση
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 12:20
UPD:13:24
Youtube/euronewsGreek
A- A A+

Η Ιταλία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών μετά τη νίκη με 4-3 επί της Ιαπωνίας, στο μακράν κορυφαίο έως τώρα παιχνίδι της διοργάνωσης που φιλοξενείται στη Βραζιλία.

Η «σκουάντρα ατζούρα» τα… χρειάστηκε για τα καλά, πάντως, απέναντι σε μια ομάδα που τα έδωσε όλα για τη νίκη προκειμένου να συντηρήσει τις ελπίδες της και εκτός των τριών γκολ είχε δύο δοκάρια, με τους Καγκάβα και Οκαζάκι.

Οι Ασιάτες προηγήθηκαν 2-0 με πέναλτι του Χόντα στο 20΄  (ανατροπή του Οκαζάκι από τον Μπουφόν) και τέρμα του Καγκάβα στο 32΄, αλλά οι Ιταλοί πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας μειώσει στο 41ο λεπτό, με κεφαλιά του Ντε Ρόσι από κόρνερ του Πίρλο.

Στο 50΄ έγινε το το 2-2 με αυτογκόλ του Ουσίντα και δύο λεπτά αργότερα ο Μπαλοτέλι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι, με πέναλτι που καταλογίστηκε όταν σε σουτ του ίδιου η μπάλα κόντραρε στον Χασέμπε.

Το παιχνίδι είχε όμως αρκετό δρόμο ακόμη, αφού στο 70ο λεπτό ο Οκαζάκι έκανε 3-3 και έδωσε ελπίδες στην ομάδα του, όμως στο 88΄ ο Τζοβίνκο έγραψε τον επίλογο του ματς, στέλνοντας την ομάδα του στους «4». Η πρώτη θέση του Α΄ ομίλου θα κριθεί στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Ιταλία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις