Ευ. Βενιζέλος: Η πλειοψηφία των πολιτών θέλει σταθερότητα και όχι εκλογές

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 21:39
UPD:20/06/2013 07:24
EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Βενιζέλος, την Πέμπτη στις 20:30 οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί θα συναντηθούν ξανά στο Μέγαρο Μαξίμου ενώ θα προηγηθεί συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στις 5:30 το απόγευμα.

A- A A+

Η πλειοψηφία των πολιτών θέλει σταθερότητα και όχι εκλογές, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Βενιζέλος, το απόγευμα της Πέμπτης θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ με τη συμμετοχή των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου ενώ στις 20:30 οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί θα συναντηθούν ξανά στο Μέγαρο Μαξίμου επισημαίνοντας πως «η συζήτηση θα ολοκληρωθεί σε κάθε περίπτωση αύριο».

Πρέπει, σημείωσε, να αντιμετωπίσουμε ζητήματα σεβασμού της δικαιοσύνης και πρόσθεσε πως οι συζητήσεις αφορούν στην επαναθεμελίωση με δίκαιο, αξιόπιστο και αποτελεσματικό τρόπο της ύπαρξης της κυβέρνησης.

YOUTUBE/ERTSOCIALNETWORKS

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε επίσης να υπάρξει συμφωνία που θα διασφαλίσει την άμεση συμμόρφωση με την απόφαση του ΣτΕ. «Έχει λοιπόν πολύ μεγάλη σημασία να υπάρξει μια συμφωνία η οποία θα διασφαλίζει την άμεση συμμόρφωση στην απόφαση του ΣτΕ και την άμεση επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης σε όλες τις συχνότητές της», ανέφερε.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι η στάση του ΠΑΣΟΚ διαπνέεται από πολύ ισχυρό αίσθημα εθνικής, θεσμικής και κοινωνικής ευθύνης και συμπληρώνοντας πως ό,τι έχει πει δημόσια, αυτά λέει και κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τους άλλους δυο πολιτικούς αρχηγούς.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή