Βουλή : Διαψεύδει τα περί συνεργασίας με την Ελένη Πετρουλάκη

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2003 14:16
A- A A+

«Η δήθεν πρόταση της Βουλής σε γνωστή τηλεοπτική γυμνάστρια να αναλάβει τα προγράμματα του γυμναστηρίου της Βουλής αποτελεί αποκύημα νοσηρής φαντασίας. Ουδέποτε και από κανένα στέλεχος της Βουλής έγινε παρόμοια πρόταση στην συγκεκριμένη κυρία και προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά η ανάδειξη ενός ανύπαρκτου θέματος, που προφανώς αποτελεί μια πρώτης τάξεως διαφήμιση για τα επιχειρηματικά της σχέδια».

Αυτό αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της Βουλής των Ελλήνων, μετά από τα ρεπορτάζ που ήθελαν τη γυμνάστιρα Ελένη Πετρουλάκη να αναλαμβάνει καθήκοντα στο γυμναστήριο της Βουλής.

«Για μια ακόμα φορά, προστίθεται στην ανακοίνωση, δηλώνουμε ότι το γυμναστήριο δημιουργείται για τους εργαζόμενους της Βουλής και όχι για τους βουλευτές, οι οποίοι φυσικά και είναι ευπρόσδεκτοι όσοι έχουν χρόνο και το επιθυμούν να προσέρχονται».

«Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η προσπάθεια υποβάθμισης και απαξίωσης του Κοινοβουλίου που επιχειρείται με τόση ελαφρότητα και την ανάδειξη ανύπαρκτων θεμάτων πλήττει κυρίως τους δημοκρατικούς θεσμούς και την λειτουργία της Δημοκρατίας στη χώρα μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή