Βόλεϊ: Ο Γιάτσης στον πάγκο της Λαμίας

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 23:40
UPD:23:45
ICON PRESS /ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΝΕΤΑΣ

Ο Έλληνας τεχνικός γίνεται έτσι ο τρίτος προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας μετά την άνοδό της στην Α1 (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με τον Γιώργο Γιάτση στο «τιμόνι» θα πορευθεί η Λαμία τη νέα αγωνιστική περίοδο, μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών για μονοετή συνεργασία.

Ο Έλληνας τεχνικός γίνεται έτσι ο τρίτος προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας μετά την άνοδό της στην Α1, καθώς αυτού είχαν προηγηθεί μόνο ο Νίκος Νεόφυτος και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Η ανακοίνωση:

«To Δ.Σ. του Γ.Σ. Λαμία ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιώργο Γιάτση. Ο Γιώργος Γιάτσης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδος Ανδρών του Συλλόγου γιά την ερχόμενη περίοδο 2013-14 του Πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ.

Με τη βοήθεια των Λαμιωτών συνεργατών του Θανάση Κατσιγιάννη (Β΄ προπονητής) και Δημήτρη Ρίζου (γυμναστή) οι οποίοι παραμένουν στις τάξεις του συλλόγου, θα οδηγήσει τον Γυμναστικό στην επόμενη ημέρα.

Η Διοίκηση του ΓΣ ΛΑΜΙΑ καλωσορίζει τον νέο προπονητή της ομάδας μας και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει».


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις