Απομακρύνεται για τους «ερυθρόλευκους» ο Βερδού

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 14:17
UPD:14:22
EPA/ANDREU DALMAU

Το ζήτημα δεν φαίνεται πως έχει να κάνει με την προσφορά του Ολυμπιακού, καθώς είναι η καλύτερη που έχει δεχθεί μέχρι τώρα ο Βερδού.

A- A A+

Δυσκολεύει η περίπτωση του Ζοάν Βερδού για τον Ολυμπιακό, καθώς παρά την πολύ καλή πρόταση που έχουν υποβάλει οι «ερυθρόλευκοι» στον Ισπανό ποδοσφαιριστή αυτός ακόμη αμφιταλαντεύεται, με τη ζυγαριά αυτή τη στιγμή να κλίνει περισσότερο προς το «όχι».

Αυτή, τουλάχιστον, είναι η αίσθηση που επικρατεί τη δεδομένη χρονική στιγμή, αν και η πειραϊκή ομάδα θα αναμένει ως την Πέμπτη την απάντηση του Ίβηρα πλέι μέικερ.

Το ζήτημα δεν φαίνεται πως έχει να κάνει με την προσφορά του Ολυμπιακού, καθώς είναι η καλύτερη που έχει δεχθεί μέχρι τώρα ο Βερδού (1.4 εκ. ευρώ ετησίως), αλλά με την προοπτική να αγωνιστεί ο παίκτης σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα, όπως το αγγλικό, καθώς για την περίπτωσή του φέρεται να ενδιαφέρεται η Σαουθάμπτον, στην οποία προπονητής είναι ο γνωστός του από την κοινή θητεία τους στην Εσπανιόλ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα περιμένουν ως την τελευταία στιγμή την απάντηση του ποδοσφαιριστή και αν η εξέλιξη είναι αρνητική, τότε θα στραφούν στο… plan B που υπάρχει.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις