Ευθύνες στον Κ. Παπούλια από Ανεξάρτητους Έλληνες για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013 13:18
UPD:13:26
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος.

A- A A+

Ευθύνες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ επιρρίπτει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Β. Καπερνάρος

«Πριν από μερικές ημέρες "κύκλοι" της Προεδρίας της Δημοκρατίας διέρρεαν στα ΜΜΕ ότι ο κ. Παπούλιας ήταν κατά του λουκέτου της ΕΡΤ», όμως «η μοναδική διαρροή που "ξέχασε" να κάνει η Προεδρία, ήταν ότι ο κ. Παπούλιας έβαλε ταφόπλακα με τα ίδια του τα χέρια στην Δημόσια Τηλεόραση βάζοντας την υπογραφή του στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εμπνεύστηκε, όχι η τρόικα, αλλά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και η ξένων συμφερόντων κυβέρνησή του», παρατήρησε ο κ. Καπερνάρος και στον ίδιο τόνο συμπλήρωσε:

«Έστω και εκ της αδρανοποιημένης θέσης του, ο κ. Παπούλιας, ας σταματήσει να ενοχλεί τους Έλληνες πολίτες με την ειρωνεία του».

«Το "μαύρο" στην ΕΡΤ "μαύρισε" τον κ. Σαμαρά και μετέτρεψε το success story σε succert story του αυταρχισμού, της λογοκρισίας, της μνημονιακής προπαγάνδας, της φτώχειας και των απολύσεων. Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει οτιδήποτε και αν πράξει ο κ. Σαμαράς στο μέλλον», ήταν το σχόλιο που επεφύλαξε για τον Πρωθυπουργό και τις εξελίξεις  με την ΕΡΤ, ο έτερος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νότης Μαριάς.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή