Πήρε Γεωργίου ο Ατρόμητος

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013 18:30
UPD:16/06/2013 18:33
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο Γεωργίου (Δ) υπογράμμισε ότι είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες.

A- A A+

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Φώτης Γεωργίου, παρά το ότι τις ημέρες που προηγήθηκαν το ρεπορτάζ τον ήθελε κοντά σε Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο ποδοσφαιριστής Φώτης Γεωργίου θα φορέσει το αγαπημένο μας αστέρι στο στήθος για τα επόμενα τρία χρόνια», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος των δυτικών προαστίων.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, που αποτέλεσε ένας από τους παίκτες πάνω στους οποίους βασίστηκε η φετινή εξαιρετική πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα, δήλωσε από την πλευρά του ότι είναι πολύ χαρούμενος «που από σήμερα είμαι ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου. Τα τελευταία χρόνια ο Ατρόμητος έχει παρουσιάσει ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο και το απέδειξε και φέτος με την πορεία του στα πλέι οφ, φθάνοντας πολύ κοντά στην έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο Γεωργίου υπογράμμισε ότι είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες, όμως εκείνος επέλεξε Ατρόμητο επειδή «πρώτον, είναι ομάδα με μεγάλους στόχους και δεύτερο γιατί από τις επαφές που είχα με τον κύριο Αγγελόπουλο μου έδειξε πραγματικά πόσο με θέλουν στην ομάδα και πιστεύουν σε εμένα».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις