Μέσι: «Είμαστε εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις μας»

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 21:27
UPD:21:30
REUTERS/MARCOS BRINDICCI

«Μάθαμε για τη δίωξη που μας ασκήθηκε από τις ισπανικές αρχές μέσω των ΜΜΕ. Η είδηση μας προκάλεσε έκπληξη, καθώς ουδέποτε υποπέσαμε σε κάποια παρατυπία», απάντησε από την πλευρά του Μέσι.

A- A A+

Με ανακοίνωση απάντησε ο Λιονέλ Μέσι στο θέμα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας και αναφέρει ότι εναντίον του έχει ασκηθεί δίωξη για χρέη προς το ισπανικό δημόσιο.

«Μάθαμε για τη δίωξη που μας ασκήθηκε από τις ισπανικές αρχές μέσω των ΜΜΕ. Η είδηση μας προκάλεσε έκπληξη, καθώς ουδέποτε υποπέσαμε σε κάποια παρατυπία. Ανέκαθεν ήμασταν εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις μας προς τον νόμο, ακολουθώντας τις οδηγίες των οικονομικών συμβούλων μας, που έχουν ήδη ειδοποιηθεί για να διαλευκάνουν την υπόθεση», είναι η απάντηση από την πλευρά του Μέσι.

Θέση πήρε όμως και ο πατέρας του, ο Χόρχε Οράσιο Μέσι, που υποστήριξε πως «όλο αυτό είναι ένα λάθος. Ήδη έχω μιλήσει στους δικηγόρους μας για να διαλευκάνουν την υπόθεση, αλλά ακόμη δεν έχω καταλάβει το τι έχει γίνει. Είμαι κάτοικος Αργεντινής, δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Λέο. Δεν χρειάζεται άλλωστε, γιατί όλο αυτό είναι ένα λάθος».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις