Χρ. Ζώης: Ο βασιλιάς είναι γυμνός

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 13:03
UPD:13:12
FOSPHOTOS /PANAYIOTIS TZAMAROS

Ο κ. Ζώης υποστηρίζει ότι «αν ο Πρωθυπουργός ήταν ο επιφορτισμένος αρμόδιος υπουργός με την ευθύνη αυτής της υπόθεσης, σήμερα θα έπρεπε να τελεί υπό παραίτηση ή θα ήταν ο πρώτος προς αντικατάσταση στον επερχόμενο ανασχηματισμό».

A- A A+

«Οδό διαφυγής από την απόλυτη ευθύνη που φέρει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός για την ανεπιτυχή έκβαση της πώλησης της ΔΕΠΑ» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ», Χρήστος Ζώης, το κλείσιμο της ΕΡΤ.

«Η βίαιη και ακραία επιχείρηση που επέλεξε προσωπικά ο κ. Σαμαράς για να δώσει ένα τέλος στην Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, αντί της λελογισμένης και αποδεκτής, από το σύνολο του ελληνικού λαού, εξυγίανσης εν λειτουργία έχει μια και μόνη εξήγηση. Αποτελεί οδό διαφυγής από την απόλυτη ευθύνη που φέρει ο ίδιος για την ανεπιτυχή έκβαση της πώλησης της ΔΕΠΑ, υπόθεση την οποία προσωπικά είχε αναλάβει να φέρει σε πέρας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ζώης υποστηρίζει ότι «αν ο Πρωθυπουργός ήταν ο επιφορτισμένος αρμόδιος υπουργός με την ευθύνη αυτής της υπόθεσης, σήμερα θα έπρεπε να τελεί υπό παραίτηση ή θα ήταν ο πρώτος προς αντικατάσταση στον επερχόμενο ανασχηματισμό» και προσθέτει: «Συνεπώς, η επιχείρηση να εμφανιστεί ισχυρός και αποφασιστικός πέφτει στο κενό και αποδεικνύεται  ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή