Π. Καμμένος: Είναι θέμα εθνικής ασφάλειας η λειτουργία της ΕΡΤ

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 22:53
UPD:23:31
Youtube/anexartitoiellines
A- A A+

Θέμα εθνικής ασφάλειας χαρακτήρισε τη λειτουργία της ΕΡΤ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του έξω από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

«Είναι το σήμα που εκπέμπεται στη Θράκη, σε κόντρα της τουρκικής τηλεόρασης που κάνει τη μαύρη προπαγάνδα. Είναι αναμεταδότες στα νησιά του Αιγαίου. Είναι η φωνή μας στην Ομογένεια», υπογράμμισε.

Η δημόσια τηλεόραση εξασφαλίζει τον πλουραλισμό, στέλνει το σήμα στα νησιά και τη Θράκη, είπε ο κ. Καμμένος κάνοντας παράλληλα λόγο για πραξικοπιματική πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

Η δημόσια τηλεόραση δεν είναι μόνο κάποιοι βολεμένοι από ρουσφέτι εργαζόμενοι, μαζί τους είναι 2.500 χιλιάδες οικογενειάρχες που εργάζονται για την εικόνα της χώρας», είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε ότι η δημόσια τηλεόραση ανήκει στον ελληνικό λαό.

Απευθυνόμενος τέλος στο ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ είπε πως αν δεν στηρίζουν αυτή την απόφαση, να το δηλώσουν τώρα και να αποσυρθεί άμεσα ενώ ζήτησε και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μην βάλει την υπογραφή του.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή