Φ. Γεννηματά: Να ακυρωθεί άμεσα η πράξη νομοθετικού περιεχομένου

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 22:04
UPD:12/06/2013 01:21
Youtube/ertsocialnetworks
A- A A+

Την «απόλυτη διαφωνία του ΠΑΣΟΚ με όλο το χειρισμό του θέματος και με την επιλογή να κλείσει η ΕΡΤ» εξέφρασε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Φώφη Γεννηματά, η οποία ζήτησε την άμεση ακύρωση της σχετικής πράξης νομοθετικού περιεχομένου.

Όπως είπε μιλώντας στη ΝΕΤ, η πράξη αυτή για το κλείσιμο ΔΕΚΟ - φορέων του Δημοσίου με απόφαση του αρμόδιου υπουργού, θα ακυρωθεί αναδρομική στην πράξη ούτως ή άλλως «γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να την ψηφίσουμε».

Επανέλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ ζητεί άμεσα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, τονίζοντας πως «δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πέσει ο πομπός». 

Η κ. Γεννηματά επανέλαβε πως πρέπει να συζητηθεί εντός της κυβέρνησης το θέμα της διοικητικής μεταρρύθμισης, διαμηνύνοντας πως «δεν πρόκειται να δεχθούμε τυφλές μαζικές απολύσεις, αυτή η πράξη δεν αφορά μόνο τη ΝΕΤ». 

Ανέφερε επίσης πως είναι προφανές ότι χρειάζεται η συζήτηση για τη λειτουργία της κυβέρνησης, τονίζοντας πως «δεν μπορούν να επιβάλλονται αποφάσεις με αυτόν τον τρόπο».

Πάντως η ίδια είπε ότι ο Πρωθυπουργός γνωρίζει πάρα πολύ καλά ποιες είναι οι απόψεις του κ. Βενιζέλου και πρόσθεσε πως το ΠΑΣΟΚ περιμένει τις κινήσεις του γιατί δεν πρέπει να δημιουργηθεί μια κρίση με λάθος τρόπο, με λάθος θέμα, σε μια κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή