Χρηματοδότηση μεταπτυχιακών για έρευνα υδρογονανθράκων ζητεί ο Γ. Μανιάτης

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 13:56
UPD:14:04
FOSPHOTOS/MENELAOS MYRILLAS

Ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Γ. Μανιάτης.

A- A A+

Επιστολή με την οποία ζητεί τη χρηματοδότηση μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών για έρευνα υδρογονανθράκων απέστειλε προς τους υπουργούς Εργασίας, Παιδείας και Περιβάλλοντος ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Γ. Μανιάτης.

Η πρόταση αποτελεί πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ εν όψει της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής της πρότασης Νόμου του Κινήματος «Ίδρυση Εθνικού Ταμείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γενεών».

Στην επιστολή που κοινοποιείται και στους πρυτάνεις των Ανώτατων Ιδρυμάτων της χώρας ο κ. Μανιάτης προτείνει να συμπεριληφθεί στην πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ που έχει γίνει αποδεκτή από την κυβέρνηση, διάταξη με την οποία θα προβλέπεται η έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης των συναρμοδίων υπουργών προκειμένου ένα μέρος των κονδυλίων του Ταμείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γενεών να διατίθενται για τη χρηματοδότηση Ειδικών διατμηματικών-διεπιστημονικών Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών σε ελληνικά πανεπιστήμια και ΑΤΕΙ που λειτουργούν τμήματα του ευρύτερου χώρου του Γεωεπιστημών στον τομέα της έρευνας των υδρογονανθράκων .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή