Football League: Πρώτο φαβορί για την άνοδο ο Παναιτωλικός

Κυριακή, 09 Ιουνίου 2013 23:18
UPD:23:39
MOTION TEAM
A- A A+

Ο τραυματισμός του Σταμάτη Καρρά από κροτίδα που εξερράγη στα χέρια του, επισκίασε την 3η αγωνιστική στα πλέι οφ της Β΄ Εθνικής, για την ανάδειξη της ομάδας που θα προαχθεί στη Σούπερ Λίγκα.

Το σοβαρό αυτό ατύχημα επηρέασε πολύ, ψυχολογικά, τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό Βόλου, που ηττήθηκαν στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με 2-1 δεχόμενοι το πρώτο γκολ στο 45ο δευτερόλεπτο, από τον Μπελόν.

Ο Σφακιανάκης διπλασίασε στο 40ο λεπτό, ο Μπρέσκα μείωσε στο 69΄ αλλά παρά την ανωτερότητά τους την επανάληψη, οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατόρθωσαν να φτάσουν στην ισοφάριση, με αποτέλεσμα η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας να πάρει «κεφάλι» στη βαθμολογία.

Να σημειωθεί ότι ο σύλλογος της Μαγνησίας δεν κατέθεσε ένσταση για το κύρος του αγώνα, «προκειμένου να μην τινάξουμε τα πλέι οφ στον αέρα», όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο κ. Καραγιάννης.

Ο αγώνας ξεκίνησε με περίπου 50 λεπτά καθυστέρηση. Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, ο Ηρακλής νίκησε στο Βόλο την άλλη ομάδα της θεσσαλικής πόλης, τη Νίκη, με 1-0, χάρις στο γκολ του Σιατραβάνη στο 24΄.

Με γκολ των Μπελόν (1΄) και Σφακιανάκη (40΄) ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ ανόδου της Β΄ Εθνικής. Για τους Βολιώτες μείωσε ο Μπρέσκα στο 69΄.

Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες): Παναιτωλικός 8, Ολυμπιακός Βόλου 5, Ηρακλής 4, Νίκη Βόλου 2

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις