Συνεχίζει το ψάξιμο η UEFA

Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013 21:00
UPD:21:13
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Για δεύτερο 24ωρο οι άνθρωποι της UEFA έκαναν «φύλο και φτερό» τον φάκελο του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ μετέλησαν και τα οικονομικά στοιχεία που περιέχει αυτός του Παναθηναϊκού.

Κάτω από απόλυτη μυστικότητα το κλιμάκιο της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας συνέχισε και σήμερα τον εξονυχιστικό έλεγχο στους φακέλους των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, που ενώ πρωτοδίκως δεν έλαβαν άδεια, δικαιώθηκαν από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ. 

Οι άνθρωποι της UEFA μελέτησαν εκ νέου τον φάκελο του ΠΑΣ, αλλά και του Παναθηναϊκού, χωρίς να δώσουν κανένα στοιχείο από την έρευνα που πραγματοποιούν για να διαπιστώσουν εάν όντως τα στοιχεία που προσκόμισαν οι ομάδες ήταν καθ' όλα ικανά για να τους δώσουν τη δυνατότητα να κάνουν μεταγραφές και να ενισχυθούν ενόψει του επόμενου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Το πόρισμα που θα συνταχθεί δεν θα δημοσιοποιηθεί, ούτε πρόκειται να ληφθεί κάποια απόφαση επί αθηναϊκού εδάφους. Το ελεγκτικό κλιμάκιο θα αναχωρήσει για τη Νιόν της Ελβετίας αύριο το βράδυ ή το αργότερο την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα θα ενημερωθεί ο διευθυντής αδειοδότησης της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Αντρέα Τραβέρσο.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γίνουν γνωστές οι αποφάσεις: δηλαδή αν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη ο ΠΑΣ Γιάννινα, ή θα πάρουν τη θέση του ο Παναθηναϊκός ή η Ξάνθη. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις