ΗΠΑ: Δύο εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια κτηρίου στη Φιλαδέλφεια

Προσπάθειες απεγκλωβισμού από 100 πυροσβέστες
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 19:47
UPD:22:14
Reuters/HANDOUT

Τα συντρίμμια του κτηρίου που κατέρρευσε στην κεντρική Φιλαδέλφεια στις ΗΠΑ.

A- A A+

Δύο άνθρωποι εξακολουθούν να βρίσκονται παγιδευμένοι στα ερείπια ενός τετραώροφου κτιρίου που κατέρρευσε την Τετάρτη στο κέντρο της Φιλαδέλφειας, στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, και 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της πόλης, Λόιντ Έιρς.

Δώδεκα άνθρωποι ανασύρθηκαν από τα ερείπια του κτιρίου και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο επειδή φέρουν "ελαφρά τραύματα", διευκρίνισε ο αξιωματούχος αυτός.

Οι δύο άνθρωποι που εξακολουθούν να βρίσκονται παγιδευμένοι στα ερείπια του κτιρίου έχουν εντοπιστεί, πρόσθεσε ο ίδιος, σημειώνοντας ότι "βρισκόμαστε στο στάδιο του απεγκλωβισμού τους".

Περισσότεροι από 100 πυροσβέστες εργάζονται γι' αυτό, υπογράμμισε.

REUTERS

Το τετραώροφο αυτό κτίριο το οποίο ήταν άδειο και είχε κριθεί κατεδαφιστέο κατέρρευσε πάνω σε ένα κτίριο ενός ορόφου στο οποίο βρισκόταν ένα κατάστημα μεταχειρισμένων ειδών του Στρατού της Σωτηρίας, πρόσθεσε ο Έιρς, χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.

Το κτήριο κατέρρευσε γύρω στις 10:45 τοπική ώρα (17:45 ώρα Ελλάδος).

YOUTUBE/EURONEWSGREEK

Βρισκόταν κοντά στον κύριο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης και έχει καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς, όπως γράφει στον ιστότοπό της η εφημερίδα Philadelphia Inquirer.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή