Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2003 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για σήμερα Παρασκευή σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι οποίες στη Μακεδονία και τη Θράκη βαθμιαία θα αυξηθούν και κυρίως μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τα φαινόμενα το βράδυ θα επεκταθούν στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στέρεα, την Εύβοια και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι ενισχυόμενοι από το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια σε ισχυρούς μέχρι πολύ ισχυρούς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από μείον 2 έως 12 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 17 βαθμούς και στο Αιγαίο από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατο, στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία την Ανατολική Στερεά, την Ευβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Βόρεια Κρήτη, προβλέπονται νεφώσεις με παροδικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Από τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά και στη Δυτική Ελλάδα. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι ανεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από Βορρά προς Νότο.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν και είναι πιθανό τη νύχτα να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενισχυόμενοι από αργά τη νύχτα σε ισχυρούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα σύντομης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενεις μεχρι μέτριοι, ενισχυόμενοι βαθμιαία σε ισχυρούς μέχρι πολύ ισχυρούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή