Ισπανία: Νέος πρόεδρος της Βαλένθια ο Σάλβο

Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 16:45
UPD:16:53

«Αν δεν υπάρχει ένωση δεν θα μπορέσουμε να αναχρηματοδοτήσουμε τα χρέη μας, δεν θα τελειώσουμε την κατασκευή του νέου σταδίου και δεν θα μπορούμε να φέρουμε παίκτες από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα», δήλωσε ο νέος πρόεδρος της Βαλένθια, Αμαντέο Σάλβο

A- A A+

Ο Αμαντέο Σάλβο είναι ο διάδοχος του Μανουέλ Γιορέντε στην προεδρία της Βαλένθια και ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να βάλει σε μια τάξη τα χαώδη οικονομικά του συλλόγου, που είναι καταχρεωμένος.

Ο Σάλβο, τοπικός επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος των «νυχτερίδων», υποσχέθηκε «εκδημοκρατισμό και ένωση» μετά την επικράτησή του στις χθεσινοβραδινές αρχαιρεσίες, με ποσοστό άνω του 90%.

«Αν δεν υπάρχει ένωση δεν θα μπορέσουμε να αναχρηματοδοτήσουμε τα χρέη μας, δεν θα τελειώσουμε την κατασκευή του νέου σταδίου και δεν θα μπορούμε να φέρουμε παίκτες από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα», δήλωσε ο νέος πρόεδρος της Βαλένθια.

Ακόμη, η διοίκηση επιβεβαίωσε ότι ο Μίροσλαβ Τζούκιτς, ο οποίος διαδέχεται τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία, θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις