Ο Τσονγκά απέκλεισε τον Φέντερερ στο «Ρολάν Γκαρός»

Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 21:13
UPD:21:17
EPA/YOAN VALAT

Στη φωτογραφία ο γάλλος Τζο-Βίλφριντ Τσονγκά πανηγυρίζει τη νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ στα προημιτελικά του «Ρολάν Γκαρός».

A- A A+

Ο Τζο-Βίλφριντ Τσονγκά άφησε εκτός συνέχειας του «Ρολάν Γκαρός» τον Ρότζερ Φέντερερ, επικρατώντας του Ελβετού τενίστα με το «καθαρό» 3-0 (7-5, 6-3, 6-3) στα προημιτελικά.

Έτσι, ο Τσονγκά έγινε ο πρώτος Γάλλος τενίστας που φτάνει ως τα ημιτελικά της διοργάνωσης ύστερα από πέντε χρόνια, ενώ στους «τέσσερις» θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Νταβίντ Φερέρ, που απέκλεισε τον συμπατριώτη του Τόμι Ρομπρέδο με 3-0 (6-2, 6-1, 6-1) .

Στις Γυναίκες, η Αμερικανίδα Σερένα Ουίλιαμς και η Ιταλίδα Σάρα Εράνι αποτελούν το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών του απλού Γυναικών στο Ρολάν Γκαρός.

Η Ουίλιαμς νίκησε δύσκολα τη Ρωσίδα Σβετλάνα Κουζνέτσοβα με 2-1 (6-1, 3-6, 6-3) και συνεχίζει την προσπάθεια για να κατακτήσει το φημισμένο τουρνουά για πρώτη φορά από το 2002.

Από την πλευρά της, η Εράνι νίκησε στα προημιτελικά με 6-4, 7-6 την Πολωνή Αγκνιέζκα Ραντβάνσκα και θα διεκδικήσει απέναντι στην Ουίλιαμς τη δεύτερη συνεχή παρουσία της σε τελικό Ρολάν Γκαρός, μετά την περυσινή ήττα της από τη Μαρία Σαράποβα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις