ΠΑΟΚ: Συναντήθηκαν Σαββίδης και Πάμπλο Γκαρσία

Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 16:14
UPD:20:27
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Ο Ουρουγουανός μέσος, Πάμπλο Γκαρσία, από τους πιο αγαπημένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο του ΠΑΟΚ, είχε αποχωρήσει χολωμένος από την αντιμετώπιση της οποίας είχε τύχει εκ μέρους της τεχνικής ηγεσίας, αφήνοντας τότε αιχμές και για τη διοίκηση.

A- A A+

Κοντά στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος το μεσημέρι είχε συνάντηση σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης με τον Ιβάν Σαββίδη, παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ως γνωστόν ο Ουρουγουανός μέσος, από τους πιο αγαπημένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο του «Δικέφαλου», είχε αποχωρήσει χολωμένος από την αντιμετώπιση της οποίας είχε τύχει εκ μέρους της τεχνικής ηγεσίας, αφήνοντας τότε αιχμές και για τη διοίκηση.

Έκτοτε οι δύο άνδρες δεν είχαν ξανασυναντηθεί, κάτι που συνέβη σήμερα σε πολύ καλό κλίμα. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα συνάντηση, στην οποία θα διαφανούν οι προθέσεις των δύο πλευρών και το αν ο Γκαρσία εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει.

Η αποχώρηση του Γιώργου Δώνη δεν κατεύνασε τον κόσμο της μακεδονικής ομάδας, που μετά τις ήττες στα πλέι οφ στράφηκε και εναντίον της διοίκησης, με αποτέλεσμα ο Σαββίδης να ψάχνει τρόπους για «γέφυρες» επικοινωνίας.

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε ανακοίνωση από την ΠΑΕ, με την οποία ουσιαστικά προαναγγέλεται η επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

«Έπειτα από το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, ο μεγαλομέτοχος κ. Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον Pablo Garcia όπου οι δύο πλευρές άφησαν πίσω τους το παρελθόν και αναζητώντας μια νέα αρχή συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας από μηδενική βάση.

Είναι πάγια θέση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ο σεβασμός στην ιστορία του συλλόγου και ως εκ τούτου η πόρτα της παραμένει ανοιχτή στον Pablo Garcia.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση εκπροσώπων της διοίκησης με τον Pablo Garcia, όπου και αναμένεται να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της νέας συνεργασίας».

Λίγο αργότερα ακολούθησε η ακόλουθη δήλωση από τον Ουρουγουνό διεθνή μέσο:

«Σήμερα έγινα δεκτός από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη, σε ραντεβού που πραγματοποιήθηκε στο Μακεδονία Παλλάς, όπου ήμασταν αποκλειστικά παρόντες εγώ, ο κ. Σαββίδης και οι δυο μεταφραστές.

Συζητήσαμε για αρκετή ώρα για το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ και δόθηκαν διευκρινήσεις για ό,τι έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν. Η

συνάντησή μας κατέληξε σε πολύ καλό κλίμα και τις επόμενες μέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της καινούργιας συνεργασίας μας.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις