Χουσεΐν : «Ο εχθρός μας υποτίμησε»

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2003 10:24
UPD:10:32

A- A A+

«Ο εχθρός υποτίμησε τον ιρακινό λαό και την αντίσταση του. Οι εισβολείς συναντούν ηρωϊκή αντίσταση», τόνισε ο Σαντάμ Χουσεΐν στο τηλεοπτικό του διάγγελμα.

«Χτυπήστε τους μέχρι να καταλάβουν ότι δεν είναι σε θέση να συνεχίσουν το έγκλημά τους», πρόσθεσε.

«Ο εχθρός δεν θα μπορέσει να προκαλέσει και πάλι τον ιρακινό λαό ή την ανθρωπότητα. Χτυπήστε το κακό ώστε τα κακό να ηττηθεί», πρόσθεσε ο Σαντάμ Χουσεΐν.

«Οι μάρτυρες θα εξασφαλίσουν τον Παράδεισο», ανέφερε, προσθέτοντας ότι, «Ο Θεός υποστηρίζει τους στρατιώτες μας».

«Κάναμε πολλές θυσίες για να αποφύγουμε τον πόλεμο. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και θα θυσιάσουμε ό,τι έχουμε για να νικήσουμε και να στρέψουμε το κακό εναντίον τους».

«Προετοιμαζόμαστε για να επιτύχουμε την νίκη. Οι Ιρακινοί μουντζαχεντίν κάνουν τον εχθρό να υποφέρει. Ο εχθρός έχει καθημερινά μεγάλες απώλειες και θα ηττηθεί μπροστά στην πίστη που μας δίνει ο Θεός».

«Το καθήκον μου είναι να χαιρετίσω τον ιρακινό λαό, τους στρατιώτες και όλες τις ομάδες αντίστασης», ανέφερε ο Σαντάμ Χουσεΐν στο μήνυμά του, που μεταδίδεται αυτήν την ώρα από την ιρακινή τηλεόραση.

«Θα νικήσουμε στην μητέρα όλων των μαχών», τόνισε, χαιρετίζοντας τον αγώνα των ιρακινών ενόπλων δυνάμεων.

Ο Ιρακινός πρόεδρος αναφέρθηκε ονομαστικά σε αρκετούς στρατιωτικούς διοικητές, που όπως είπε-έδειξαν ηρωϊσμό στις μάχες.

«Οι αμερικανικές έχουν παγιδευτεί καθώς οι Ιρακινοί ανθίστανται ηρωϊκά και έχουν προκαλέσει σοβαρές απώλειες στις εχθρικές δυνάμεις», τόνισε ο Σαντάμ Χουσεΐν.

Εκκληση στους κατοίκους της Βασόρας και της Βαγδάτης να κάνουν υπομονή γιατί «η νίκη είναι κοντά», απηύθυνε ο Σαντάμ Χουσεΐν, στην σημερινή τηλεοπτική του εμφάνιση.

«Ο εχθρός θα ηττηθεί στο πεδίο της μάχης παρά την ένταση και την ενίσχυση των βομβαρδισμών», τόνισε, προβλέποντας πάντως ότι όσο μεγαλύτερες είναι οι απώλειες των Αμερικανών, τόσο περισσότερο θα βομβαρδίζουν τον ιρακινό λαό.

«Ζήτω το Ιράκ, ζήτω η Παλαιστίνη, ζήτω το Ιράκ, η χώρα του ιερού πολέμου», ανέφερε ο Σαντάμ Χουσέιν και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας «Ο Θεός είναι μεγάλος».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή