Οι ημερομηνίες των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα

Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013 00:00
UPD:10:16
MotionTeam

Ο ΠΑΣ Γιάννινα που κατέλαβε την 4η θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θα παίξει στον 2ο προκριματικό, με το πρώτο ματς να είναι προγραμματισμένο για τις 18 Ιουλίου

A- A A+

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που θα ριχτεί στη μάχη των ευρωπαϊκών κυπέλλων και δη του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα της Ηπείρου που κατέλαβε την 4η θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θα παίξει στον 2ο προκριματικό, με το πρώτο ματς να είναι προγραμματισμένο για τις 18 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (25/07).

Τη...σκυτάλη θα πάρει ο ΠΑΟΚ, που θα συμμετάσχει στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρώτο παιχνίδι του «δικεφάλου του Βορρά» θα δοθεί στις 30 ή 31 Ιουλίου, ενώ ο επαναλητπικός στις 6 ή 7 Αυγούστου. Αξίζει να επισημανθεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει τιμωρηθεί από την UEFA με ποινή αποκλεισμού της έδρας της για τρεις αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει ότι ακόμη και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ να περάσει θα παίξει και μια αγωνιστική χωρίς κόσμο.

Από εκεί και πέρα ο Αστέρας Τρίπολης θα παίξει στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, την 1η Αυγούστου και στις 8 του ίδιου μήνα η ρεβάνς, ενώ τελευταίος που θα μπει στη μάχη είναι ο Ατρόμητος, που πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Το πρώτο παιχνίδι της ομάδας του Περιστερίου είναι προγραμματισμένο για τις 22 Αυγούστου, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 29 Αυγούστου.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις