Ξεκαθαρίζει το τοπίο

Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013 08:54
UPD:15:49
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Ο Ατρόμητος με νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης θα τερματίσει πρώτος και θα βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, άσχετα με το τι θα γίνει στο άλλο ματς της ημέρας στους «Ζωσιμάδες».

A- A A+

 

Το όνομα της ομάδας που θα πάρει το εισιτήριο για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και η σειρά που θα μπουν οι υπόλοιπες στους προκριματικούς του Γιουρόπα Λιγκ, θα γίνουν γνωστές απόψε (20:30) μετά τη διεξαγωγή της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ.

Η «αυλαία» πέφτει στο μίνι πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας με το ενδιαφέρον τεράστιο και στα δύο παιχνίδια που θα διεξαχθούν σε Περιστέρι και Ιωάννινακαι τα οποία θα καλυφθούν τηλεοπτικά από το Novasports 1 και 2. 

Ο Ατρόμητος με νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης θα τερματίσει πρώτος και θα βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, άσχετα με το τι θα γίνει στο άλλο ματς της ημέρας στους «Ζωσιμάδες». Αντίθετα, πιθανή νίκη του Αστέρα και ήττα του ΠΑΟΚ, η ομάδα της Τρίπολης θα είναι αυτή που θα «κουνήσει σεντόνι», ενώ ο «δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ εφόσον επικρατήσει του ΠΑΣ και ο Ατρόμητος δεν καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς επί των Αρκάδων.

Η βαθμολογία έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μετά από τις 5 αγωνιστικές: Ατρόμητος 10, ΠΑΟΚ 10, Αστέρας Τρ. 8, ΠΑΣ Γιάννινα 7.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις