ΔΗΜΑΡ: Διάσπαση του «μετώπου κατά του ναζισμού» από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση σε δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα
Σάββατο, 01 Ιουνίου 2013 20:59
UPD:21:08
EUROKINISSI /ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Ομιλία του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη στη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, με αντικείμενο την αποτίμηση των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών και τη στάση του κόμματος στον β' γύρο των εκλογών, Τρίτη 9 Νοε. 2010.

A- A A+

Για υβριστικές εκφράσεις και διάσπαση του μετώπου ενάντια στο ναζισμό κατηγορεί, με ανακοίνωσή της, τον Αλέξη Τσίπρα, η Δημοκρατική Αριστερά.

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει χωρίς ντροπή τις ύβρεις. Πιστεύοντας ότι έχασε τη μπουκιά από το στόμα, σε πλήρη σύγχυση εξαπολύει άθλιες επιθέσεις κατά πάντων και διασπά το δημοκρατικό μέτωπο κατά του ναζισμού αντί να το ενισχύει ως όφειλε», αναφέρει η ΔΗΜΑΡ, καταλήγοντας: «Ας τον κρίνει ο δημοκρατικός κόσμος της Αριστεράς».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας είχε κατηγορήσει νωρίτερα το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ για ακολουθητισμό έναντι της ΝΔ, την οποία είχε επιπλήξει για διαύλους με την άκρα Δεξιά και τη Χρυσή Αυγή, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να καταθέσει μια δική του νομοθετική πρόταση αντιρατσιστικού χαρακτήρα, διακριτή εκείνης των ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή