Σήμερα ξεκαθαρίζει το τοπίο στα πλέι οφ

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013 12:26
UPD:12:52
ICON PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον Ατρόμητο και με νίκη θα κατακτήσει την πρώτη θέση και θα πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, εφόσον ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν νικήσει στην Τρίπολη, στην αναμέτρηση που έπεται (20:30) (φάση από προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων).

A- A A+

Με τις αναμετρήσεις της 5ης και προτελευταίας αγωνιστικής συνεχίζονται σήμερα τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Στη χρονικά πρώτη αναμέτρηση (18:15) ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον Ατρόμητο και με νίκη θα κατακτήσει την πρώτη θέση και θα πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, εφόσον ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν νικήσει στην Τρίπολη, στην αναμέτρηση που έπεται (20:30).

Σε αυτή την περίπτωση ο «Δικέφαλος» θα φτάσει στους 13 βαθμούς, αποκτώντας διαφορά που δεν καλύπτεται από τους διώκτες του στη μία αγωνιστική που θα απομένει έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Αν όμως νικήσει ή έστω δεν χάσει ο Ατρόμητος τότε τα πράγματα περιπλέκονται, αφού η ομάδα των δυτικών προαστίων θα διεκδικήσει ως το τέλος την κατάληψη της πρώτης θέσης, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις άλλες ομάδες, εφόσον ο «Δικέφαλος» ηττηθεί σήμερα.

Η βαθμολογία (σε τέσσερις αγώνες): ΠΑΟΚ 10, Ατρόμητος 7. ΠΑΣ Γιάννινα 7, Αστέρας Τρίπολης 5.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις