Δίκη «17Ν» : Τον Κουφοντίνα κατέδειξε μάρτυρας για τη δολοφονία Αθανασιάδη-Μποδοσάκη

Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2003 09:49
A- A A+

Την απόλυτη βεβαιότητα ότι ο άνθρωπος, που πυροβόλησε το βιομήχανο Αλέξανδρο Αθανασιάδη-Μποδοσάκη την 1η Μαρτίου του 1988, ήταν ο Δημήτρης Κουφοντίνας, εξέφρασε ο αυτόπτης μάρτυρας Δημήτρης Παπαρούνης, με την έναρξη της διαδικασίας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, όπου δικάζονται οι 19 κατηγορούμενοι για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη».

Στην κατάθεσή του ο κ. Παπαρούνης, φίλος του βιομήχανου, δεν άφησε καμμία αμφιβολία πως το πρόσωπο, που είδε σε πολύ κοντινή απόσταση να πυροβολεί τον Αθανασιάδη-Μποδοσάκη, ήταν ο φερόμενος ως «Λουκάς» της «17 Νοέμβρη».

Ο μάρτυρας βρέθηκε στον τόπο της δολοφονίας με το αυτοκίνητό του, δίπλα σε αυτό του βιομήχανου, στη Φιλοθέη, τη στιγμή που πλησίασε μια μηχανή με δύο επιβαίνοντες.

Ο κ. Παπαρούνης υποστήριξε ότι είδε το συνεπιβάτη να σηκώνει το όπλο και να πυροβολεί το βιομήχανο. Ο μάρτυρας αναγνώρισε το Δημήτρη Κουφοντίνα απο παλαιότερες φωτογραφίες του, που είδε το καλοκαίρι.

«Χωρίς κανένα δισταγμό, το πρόσωπο του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι το πρόσωπο, που είδα στον τόπο της δολοφονίας», τόνισε ο μάρτυρας.

Η δίκη συνεχίζεται.

ΠΗΓΗ : Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή