Ιταλία: Εκτός Εθνικής ομάδας ο Οσβάλντο

Τρίτη, 28 Μαΐου 2013 17:17
UPD:17:25
EPA/SALVATORE DI NOLFI

Ο Οσβάλντο θα απουσιάσει από το Κύπελλο Συνομοσπονδιών της Βραζιλίας, στο οποίο θα μετάσχει και η «σκουάντρα ατζούρα» τον Ιούνιο.

A- A A+

Ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι, άφησε εκτός αποστολής τον επιθετικό της Ρόμα, Πάμπλο Οσβάλντο, μετά την άρνηση του τελευταίου να λάβει μέρος στην τελετή απονομής στον προχθεσινό τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ο Οσβάλντο θα απουσιάσει από το Κύπελλο Συνομοσπονδιών της Βραζιλίας, στο οποίο θα μετάσχει και η «σκουάντρα ατζούρα» τον Ιούνιο, αφού ο Πραντέλι εφάρμοσε τον κώδικα δεοντολογίας και απέκλεισε τον Αργεντινό στην καταγωγή επιθετικό.

Ο Οσβάλντο, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του τελικού, όπου η Ρόμα ηττήθηκε 1-0 από τη Λάτσιο, στο τέλος του αγώνα έκανε επικριτικά σχόλια εναντίον του τεχνικού της ομάδας του, Αουρέλιο Αντρεατσόλι.

Ο ποδοσφαιριστής δεν παρέστη στην τελετή απονομής, ενώ μέσω σχολίων που έκανε αργότερα στο Twitter χλεύασε τον προπονητή του. Ο 27χρονος Οσβάλντο, που φέτος μέτρησε 17 γκολ σε 30 αγώνες με τη Ρόμα, φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις