Νεκρή στην Ισπανία βρέθηκε η Φίσερ

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013 19:22
UPD:29/05/2013 13:51
EPA/JUAN FRANCISCO MORENO

Η Βίσερ είχε εξαφανιστεί μαζί με τον σύντροφό της, τον 57χρονο Λουντοβίκ Σεβερέιν, από τις 13 Μαΐου.

A- A A+

Νεκρή βρέθηκε χθες το βράδυ από την ισπανική αστυνομία στο χωριό Αλκουέριας, 12 χιλιόμετρα από τη Μούρθια, η 35χρονη πρώην διεθνής Ολλανδέζα βολεϊμπολίστρια Ίνγκριντ Φίσερ.

Η Βίσερ, που μετρούσε 514 συμμετοχές με το ολλανδικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχοντας το ρεκόρ, είχε εξαφανιστεί μαζί με τον σύντροφό της, τον 57χρονο Λούντβικ Σεβερέιν, από τις 13 Μαΐου.

Η Βίσερ είχε στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης με την Ολλανδία το 1995 και κατάκτησε τη δεύτερη θέση το 2009, ενώ πέρασε μεγάλο μέρος της καριέρας της στην Ισπανία, όπου αγωνίστηκε στις Μούρθια, Τενερίφη και Λας Πάλμας πριν την ολοκληρώσει στο Αζερμπαϊτζάν.

Οι συγγενείς του ζευγαριού, που ζούσε στο Άμστερνταμ, δεν είχαν καμία είδηση για δύο εβδομάδες, αφότου η Φίσερ και ο Σεβερέιν ταξίδεψαν στη Μούρθια, στις 12 Μαΐου. Την επόμενη ημέρα εθεάθησαν για τελευταία φορά, σε εστιατόριο της πόλης.

Στις 14 Μαΐου θα έπρεπε να μεταβούν για μια εξέταση σε κλινική της Μούρθια, όμως δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Η καταγγελία της οικογένειας προκάλεσε την έρευνα της ισπανικής αστυνομίας, με αποτέλεσμα τις τελευταίες ώρες να συλληφθούν, κατηγορούμενοι για τη δολοφονία, ένας 36χρονος Ισπανός πολίτης και δύο Ρουμάνοι, 47 και 60 ετών, ενώ τα ισπανικά ΜΜΕ συνδέουν τους τρεις υπόπτους του διπλού φόνου με το οργανωμένο έγκλημα της διακίνησης ναρκωτικών. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις