ΣΥΡΙΖΑ: «Η ηγεσία της Ν.Δ. συγκλίνει επικίνδυνα με τους νοσταλγούς του Μεταξά»

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013 15:47
UPD:15:54
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
A- A A+

Διμέτωπη επίθεση σε Χρυσή Αυγή και Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε η Κουμουνδούρου, με αφορμή αφενός τα συνθήματα που ακούστηκαν σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα σε συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής (Πήλιο, Τρίκαλα) και αφετέρου τη στάση της Ν.Δ. στο θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. 

Το σημαντικό είναι, τονίζεται στην ανακοίνωση από το γραφεί Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ότι «οι αθλιότητες των νεοναζί συναντούν παντού αντιστάσεις» και γίνεται αναφορά στην κινητοποίηση των τοπικών κινημάτων στα Χανιά και την αντιφασιστική διαδήλωση στα Τρίκαλα.

«Αυτή όμως είναι η μία πλευρά του νομίσματος», επισημαίνεται χαρακτηριστικά. «Η άλλη είναι ότι ενθουσιώδεις θαυμαστές της σπαρτιατικής «Κρυπτείας», όπως ο γ.γ. της κυβέρνησης κ. Μπαλτάκος, έχουν εποικίσει το Μέγαρο Μαξίμου και σήμερα οικοδομούν συστηματικά το "εθνικό τόξο" από κοινού με τη Χρυσή Αυγή. Για το σκοπό αυτό, εξάλλου, επιδιώκουν την απόσυρση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, πιθανή εφαρμογή του οποίου θα υποχρέωνε ακόμα και υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας να λογοδοτήσουν».

Δυστυχώς, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τη φλυαρία περί «άκρων», η ηγεσία της ΝΔ έχει επιδοθεί στην οικοδόμηση του δικού της άκρου, συγκλίνοντας επικίνδυνα με τους νοσταλγούς του Μεταξά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή