AEK: Συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013 13:49
UPD:13:52
ICON PRESS/ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ
A- A A+

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, καθώς μετά την επίτευξη της (τετραετούς διάρκειας) συμφωνίας με Ανάκογλου και Τσουμάγκα, σειρά παίρνουν άλλοι έξι από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν φέτος στην Ένωση.

Εξ αυτών, σίγουρη θεωρείται η παραμονή των Καραλή, Αρκούδα, Καλογέρη, δεδομένη η επιστροφή του Γεωργέα και πιο δύσκολες περιπτώσεις εκείνες των Βλάχου, που θέλει να παίξει στο εξωτερικό και Μητρόπουλου, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Παναιτωλικό, με τον οποίο έχει συμβόλαιο.

Η πλευρά του Φέτση δεν έμεινε ικανοποιημένη με την αρχική πρόταση, κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει για τους Τσούπρο, Κουρέλλα, Γροντή και Νικολόπουλο, ενώ το δέλεαρ θα πρέπει να είναι πολύ ισχυρό για τον Κορδέρο, την παραμονή του οποίου επιθυμούν όλοι αλλά είναι αμφίβολο αν ο Ισπανός δεχθεί να παίξει στη Γ΄ κατηγορία.

Ο Τραϊανός Δέλλας υπολογτίζει επίσης στους Κατσικοκέρη, Τσίτα, ενώ αναμένονται οι απαντήσεις των Τσουκαλά και Μπούρμπου. Ακόμη, η Ένωση θα αποκτήσει τερματοφύλακα, αφού ο Κωνσταντόπουλος είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει και το ίδιο ισχύει για τον Αραμπατζή, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» του οφείλουν ποσό που πλησιάζει στις 400 χιλιάδες ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις