Νίκησε και ελπίζει ο Ατρόμητος

Κυριακή, 26 Μαΐου 2013 22:26
UPD:22:49
ICON PRESS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 17΄ με τον Θ. Καραγκούνη

A- A A+

Ο Ατρόμητος έμεινε «ζωντανός» στο κυνήγι της πρώτης θέσης στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, μετά τη νίκη με 2-0 (17΄ Καραγκούνης, 46΄ Ναπολεόνι) επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Η ομάδα των δυτικών πέρασε στη δεύτερη θέση, ενώ υποχρέωσε τον «Άγιαξ της Ηπείρου» στην πρώτη ήττα του. Δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ, ο Ατρόμητος μετρά 7 βαθμούς έναντι 10 του ΠΑΟΚ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στην Τούμπα.

Το σκορ άνοιξε στο 17΄, όταν ο Σουμπίνιο έβγαλε την πάσα στην «πλάτη» της αντίπαλης άμυνας και ο Καραγκούνης νίκησε τον Φεγκρούς δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου ευτύχησε να σκοράρει το δεύτερο τέρμα του, «κλειδώνοντας» τη νίκη απέναντι στον (για ακόμη μία φορά ελλιπή) ΠΑΣ, στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, όταν ο Ναπολεόνι πήρε την μπάλα στην περιοχή και διπλασίασε με άψογο πλασέ.

Από την πλευρά της, η ομάδα της Ηπείρου ουσιαστικά απείλησε μόνο σε μία φάση σε ολόκληρο το παιχνίδι, όταν στο 64ο λεπτό το σουτ του Βίλα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ράντμαν.

Να σημειωθεί ότι οι αντίπαλοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) οι Ταυλαρίδης και Τζημόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις