Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2003 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα Παρασκευή σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στη Δυτική Ελλάδα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Νωρίς το πρωΐ θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 1 έως 19 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 4 έως 21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο σε όλη τη χώρα προβλέπεται αίθριος καιρός και μόνο στα δυτικά και νότια θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Νωρίς το πρωΐ κατά τόπους θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα δυτικά και νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός και μόνο πρόσκαιρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 6 εως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις πρωϊνές ώρες είναι πιθανό να σημειωθεί τοπικά ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή