ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικό έγκλημα ενδεχόμενο κλείσιμο της ΕΡΤ

Κυριακή, 26 Μαΐου 2013 14:55
UPD:16:08
EUROKINISSI/EUROKINISSI

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Πάνος Σκουρλέτης.

A- A A+

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», το οποίο κάνει λόγο για πρόταση που φέρεται να έπεσε στο τραπέζι της τελευταίας σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών και αφορούσε το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, υποστήριξε ότι «εδώ και καιρό, η κυβέρνηση υλοποιεί ένα σχέδιο απαξίωσης και συρρίκνωσης της ΕΡΤ και παράλληλης μετατροπής της σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο μέσο χωρίς την παραμικρή ανεξαρτησία στη λειτουργία της».

«Αφού προηγουμένως μείωσαν μισθούς, απέλυσαν συμβασιούχους, την ίδια στιγμή που προσελάμβαναν συμβούλους με παχυλούς μισθούς, τώρα φλερτάρουν με την ιδέα του ξαφνικού θανάτου της δημόσιας ΕΡΤ», τόνισε, σημειώνοντας πως «πρόκειται για ένα πολιτικό έγκλημα-πρόκληση απέναντι στον έλληνα φορολογούμενο, που πληρώνει για να έχει αντικειμενική, πλουραλιστική και αξιόπιστη ενημέρωση».

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, υπογράμμισε ο κ. Σκουρλέτης, «θα σταθεί εμπόδιο σε αυτή την πορεία κατάρρευσης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και ταυτόχρονα θα αγωνισθεί για την αναβάθμισή της ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στο ρόλο της».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή