Ο Νεϊμάρ επιλέγει ανάμεσα σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη

Η Σάντος έκανε δεκτές και τις δύο προτάσεις
Σάββατο, 25 Μαΐου 2013 12:00
UPD:12:33
EPA/Sebastiao Moreira

Αποχωρώντας από τα γραφεία της Σάντος, ο Νεϊμάρ τόνισε ότι πρόκειται για την πιο χαρούμενη ημέρα της ζωής του και ότι θα μελετήσει προσεκτικά τις δύο προτάσεις πριν ανακοινώσει την απόφασή του.

A- A A+

Η Σάντος αποφάσισε μεν να αποχωριστεί τον Νεϊμάρ αλλά όχι και την ομάδα στην οποία θα τον παραχωρήσει, αφού άφησε την επιλογή για τον 20χρονο άσσο της, που καλείται πια να διαλέξει ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας αποφάσισε να κάνει αποδεκτές αμφότερες τις προσφορές και ύστερα κάλεσε τον διεθνή ποδοσφαιριστή και τον πατέρα του στα γραφεία για να τους το ανακοινώσει. Πριν από λίγες ημέρες η Μπαρτσελόνα είχε προσφέρει 20 εκατ. ευρώ, όμως η πρόταση κρίθηκε ανεπαρκής και οι «αζουλγκράνα» αναγκάστηκαν να επανέλθουν με βελτιωμένη προσφορά, αφού εν τω μεταξύ στο «κόλπο» είχε μπει και η Ρεάλ.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι οι προτάσεις αφορούν στην απόκτηση του 55% των δικαιωμάτων του Νεϊμάρ, αφού το υπόλοιπο ανήκει σε εταιρείες. Αποχωρώντας από τα γραφεία της Σάντος, ο Νεϊμάρ τόνισε ότι πρόκειται για την πιο χαρούμενη ημέρα της ζωής του και ότι θα μελετήσει προσεκτικά τις δύο προτάσεις πριν ανακοινώσει την απόφασή του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις