Μέχρι 12/6 οι αιτήσεις στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013 19:54
UPD:20:49
Eurokinissi/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Οι κάτοικοι του Δήμου Αθηναίων που δεν είναι δημότες πρέπει να βεβαιώνουν τη μόνιμη κατοικία τους με λογαριασμό κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ) στο όνομά τους.

A- A A+

Ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται στις 12 Ιουνίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων για τη νέα σχολική περίοδο 2013-2014.

Οι γονείς πρέπει να έχουν έγγραφα πιστοποίησης της ταυτότητάς τους  (π.χ. δελτίο ταυτότητας, διαβατήριο, βιβλιάριο υγείας, κλπ.). Τα δικαιολογητικά που δεν κατατίθενται πρωτότυπα, όπως άδεια παραμονής, κάρτα ανεργίας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, έγγραφα που πιστοποιούν διάσταση και επιμέλεια κ.λπ., θα κατατίθενται σε νομίμως επικυρωμένα φωτοαντίγραφα. Στις υπεύθυνες δηλώσεις δεν απαιτείται το γνήσιο της υπογραφής.

Η βεβαίωση υγείας του παιδιού πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από απλό φωτοαντίγραφο των εμβολίων που αναφέρονται στο βιβλιάριο υγείας του παιδιού.

Οι άνεργοι που επιδοτούνται πρέπει να καταθέσουν εκτός της επικυρωμένης φωτοτυπίας της κάρτας ανεργίας και τη βεβαίωση εξατομικευμένης προσέγγισης και απόφαση ΟΑΕΔ σχετική με την επιδότησή τους.

Οι κάτοικοι του Δήμου Αθηναίων που δεν είναι δημότες πρέπει να βεβαιώνουν τη μόνιμη κατοικία τους με λογαριασμό κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ) στο όνομά τους.

Τέλος, όπου δεν δύναται να υπολογιστεί το τεκμαρτό εισόδημα και δεν έχει ακόμα υποβληθεί εκκαθαριστικό τρέχοντος έτους, θα πρέπει να κατατίθεται για σύγκριση το εκκαθαριστικό του 2012, με υποχρέωση όμως προσκόμισης εντός της δοθείσης προθεσμίας και του εκκαθαριστικού τρέχοντος έτους (2013).

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή