Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2003 07:01
UPD:07:06
A- A A+

Αραιές νεφώσεις προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) σε όλη τη χώρα, που προς το βράδυ στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά κατά τόπους θα πυκνώσουν. Τις πρωϊνές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και είναι πιθανό να σημειωθούν λίγες ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και από το απόγευμα στα νότια πελάγη ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 3 έως 21 βαθμούς και στα νησιά από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και νότια και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι και αργότερα ισχυροί και στα υπόλοιπα ανατολικοί νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση με σταδιακή ενίσχυση απο το απόγευμα. Οι μέγιστες τιμές των θερμοκρασιών θα σημειώσουν πτώση.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι λίγο πιό περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και αργότερα νοτιοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Τις πρωϊνές ώρες η ορατότητα θα είναι για λίγο περιορισμένη και είναι πιθανό να σημειωθεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή